0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

TENTANG KAMI

SEJARAH KAMI

Selamat datang dan terima kasih kerana sudi melawat lamat web auramega.my. Laman web ini adalah dimiliki sepenuhnya oleh AURA MEGA TRADING (AS0305118-T)  dan ianya adalah sebuah perniagaan bumiputera yang berasaskan 100% Online dan beroperasi di Alor Setar, Kedah.

Ia ditubuhkan pada awal 2007 bertujuan memudahkan pelanggan untuk mendapatkan produk kosmetik,kecantikan dan kesihatan secara terus melalui pembelian di atas talian dan ianya dijamin selamat. Kami juga adalah pengedar/stokis beberapa syarikat pengeluar produk yang terkemuka. Kami juga hanya memperdagangkan produk-produk yang diiktiraf halal,lulus KKM,GMP,FDA,FGS dan ISO sahaja.

Pihak kami juga berusaha untuk memenuhi permintaan pelanggan terhadap produk-produk kosmetik dan kesihatan yang terkini di pasaran dan pihak kami juga akan mengemaskini dari masa ke semasa.Pihak kami juga berharap agar pelanggan-pelanggan kami berpuas hati dengan perkhidmatan penjualan produk melalui laman sesawang www.auramega.my ini dan seterusnya menyokong kami pada masa-masa akan datang.

12,147

Jumlah Pelanggan

211,306

Jumlah Tempahan

1,275

Jumlah Produk

1,419

Jumlah Agen

TEAM AURAMEGA