0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

PENGHANTARAN & PEMULANGAN

Penghantaran

1. Penghantaran produk akan dilakukan setelah pembayaran diterima dan disahkan.
2. Setakat ini kami hanya menggunakan perkhidmatan Pos laju Malaysia dan City Link sahaja untuk proses penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.
3. Penghantaran dibuat sepanjang hari dari ahad hingga jumaat bergantung kepada masa perkhidmatan Pos Laju dan jika tempahan diterima pada petang hari jumaat maka penghantaran akan dilakukan pada hari ahad berikutnya tertakluk kepada cuti umum dan cuti-cuti am lain.
4. Selepas produk anda di hantar untuk pengeposan, anda akan diberikan nombor tracking pos laju/citylink untuk memudahkan anda menjejaki parcel anda.
5. Sebagai langkah berjaga-jaga, sila simpan resit barangan yang anda terima.
6. Sejurus selepas tempahan anda dihantar untuk pengeposan, emel akan dihantar kepada anda untuk mengesahkan bahawa pakej anda kini sedang dihantar.
7. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, liabiliti, kos, kerosakan, caj atau perbelanjaan bagi penghantaran lambat. Jika anda gagal mendapat penghantaran atau pengambilan, kami mungkin memberikan anda kad yang mengandungi langkah-langkah yang perlu diambil sama ada untuk membuat penghantaran sekali lagi atau membuat pengambilan dari syarikat kurier.
8. Proses penghantaran akan mengambil masa selama 2-3 hari bekerja bagi Semenanjung Malaysia dan 2-4 hari bekerja bagi Sabah & Sarawak tertakluk kepada lokasi penghantaran.

Pemulangan

1. Jika barangan yang anda terima didapati rosak atau tidak termasuk dalam tempahan anda, sila hubungi kami semula.
2. Jika anda mempunyai sebarang sebab untuk memulangkan barangan anda, anda mempunyai tempoh 2 hari setelah menerima barangan tersebut untuk membuat pemulangan. Sila hubungi pihak kami untuk memulakan pemulangan.